مسئولیت اجتماعی

با توجه به نیازهای صنعتـی کشور، بخش تحقیق و توسعه این شرکت از سالهای گذشته توجه ویژه‌‌ای در خصوص رفع بخشی از این موارد داشته است تا کشور را از واردات آنـها بی‌نیاز نماید که این اقلام صنعتی هم اکنون جزء محصولات دانش بنیان شرکت میباشد.

 

1.تجهیزات تولید لوله های فولادی

ضرورت اجرای پروژه‌های انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به مناطق کم بارش، تقاضای لوله­ های فولادی انتقال آب را افزایش چشمگیری داده است و این شرکت امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری طراحی و ساخت تجهیزات تولید انواع لوله‌های فولادی را که از قبل دارا بوده است را بر اساس تکنولوژی جدید بازطراحی نموده تا در این رابطه نیازی به منابع خارجی نباشد.

 

 2.گیربکس توربینهای بادی

 ناترازی تولید و مصرف انرژی برق بدلیل کاهش شدید تولید انرژی برق – آبی در کشور و همچنین  افزایش استفاده از وسایل خنک کننده صنعتی، تجاری و خانگی در فصول گرم سال، مشکلات عدیده ای را به کشور تحمیل نموده است.

برخورداری نقاط مختلف کشور از توان تولید حدود یکصد هزار مگاوات برق از انرژی فناناپذیر باد، شرایطی را فراهم نموده است تا شاهد نگاه تازه­ای به مقوله تولید برق از انرژی بادی بعنوان یکی از پاک ­ترین منابع انرژی باشیم تا ضمن افزایش تولید انرژی برق کشور، موجبات کاهش مصرف سوختهای فسیلی نیز در این رابطه فراهم گردد.

یکی از محصولات دانش بنیان این شرکت، گیربکسهای خاص میباشد که با توجه به نیاز به افزایش ظرفیت تولید انرژیهای تجدید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پذیر، توانمندیهای خود در رابطه با طراحی و ساخت گیربکسهای خورشیدی توربینهای بادی را بکار گرفته است و با وجود اعمال استاندارهای سخت گیرانه GERMANISCHER LLOYD و پس از ارزیابیهای انجام شده، این شرکت هم اکنون عضو وندور لیست تأمین کنندگان هلدینگ مدیریت پروژه های نیروگاهی کشور ( مپنا ) در زمینه طراحی و ساخت گیربکس میباشد.

 از اوایل سال 1401 مذاکرات فنی در این خصوص با هلدینگ مپنا آغاز شده و در آینده نزدیک، قرارداد ساخت گیربکسهای فرعی توربینهای بادی 2/5 مگاواتی عملیاتی خواهد گردید.

علاوه بر گیربکسهای خورشیدی، طراحی و مهندسی سایر قطعات مکانیکی توربینهای بادی از جمله اقلام زیر نیز به پایان رسیده است.

 

  • Hydraulic Power Pack  
  • Blade Spin Adjustment System 
  • Slewing Ring
  • Special Coupling

 

3.گیربکسهای صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

 

 نیاز به فعالیت مضاعف در میدانهای نفت و گاز مشترک، ضرورت تولید پایدار فرآورده های نفتی و مشکلات تأمین برخی تجهیزات مربوطه از جمله گیربکسهای سنگین، مدیران این شرکت را بر آن داشت تا با ارتقاء توانمنیهای خود بر مبنای استاندارد API، نقش پر رنگ تری در تأمین گیربکس در صنایع بالا دستی و پائین دستی نفت، گاز و پتروشیمی ایفاء نمایند که پس از ارزیابیهای انجام شده در اواخر سال 1401، به عضویت فهرست بلند منابع دستگاه مرکزی نفت در زمینه طراحی و ساخت گیربکس و سیستم های هیدرولیک نایل آمده است.